KalaHarrin Blogi

Jotain

Posted in Uncategorized by kalaharri on 15.12.2011

Eipä ihmeitä ole tapahtunut. Tuli lumi, suli lumi, melkein, oolmoust. Aha nyt sataa taas taivaantäydeltä, lunta. Kohta varmaan kirjoitan, että ei sadakaan, vaan vettä vihmoo. No kaikkea muuta, mutta ei vanhoja akkoja.

Rocky vaan kasvaa ja vauhti kiihtyy. Niin, sain muuten uuden asepaketin vihdoin ja viimein kotiin. Kohdistetuksi ja nyt vain riistaa eteen. Eilen kävin sikujahdissa, mutta en päässyt tulittamaan. Eräs jahtiporukan jäsen sen sijaan kumautti sikun nurin. Tuo etualalla on se sika, siis tuossa kuvassa.

Viikonloppuna varmaan tulee vielä kutsu hirvijahtiin. Tai sen kutsun on siis tultava jo huomenna perjantaina, sillä jos se tulee viikonloppuna, on vähän myöhäistä. Näyttäisi tulevan hyvä hirvikeli, joten jospa se Helge -hirvi juuttuu vihdoin Tikin haukkuun. Se oli elokuussa haukussa treeniaikaan ja nyt Itsenäisyyspäivänä sama kaveri kuljetti Tikiä aikansa pitkin korpia. Jälki herralla on minun 44 kengän mittainen ja leveyttä enemmän. Sanovat sen nähneet että melkoinen heinähäkki keikkuu päässä. Helgeä yrittämään, jospa se tekisi yhden virheen.

Joo, pitääkin mennä ottamaan yksi kuva lehtijuttua varten tuosta uudesta aseesta. Ehkä laitan sen tänne, ehkä en. Riippuu mielentilastani, joka on välillä sellainen ja välillä tällainen. 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: