KalaHarrin Blogi

Hilirimpsistä

Posted in Uncategorized by kalaharri on 7.12.2011

Tulin tänne ja pistän muutaman rivin. Mitään ihmeellistä ei ole sattunut. Mitä nyt hommasin helkkarin kalliin asepaketin, enkä vieläkään ole saanut sitä käyttöön. Ensin oli kateissa sitä ja sitten tätä. Vaimenninasennuksia ja tähtäinten jalustoja. Kun sitten ryhdyin kohdistamaan, niin eihän kiikareissa riittänyt säätövara, vaan reiät ilmestyivät tauluun puolimetriä alle keskustan.

Eikä mitään rihveleitä ole, sillä pitäisi olla markkinoiden parasta, tai ainakin kalliita. No huomenna Kuopijjoon, johon on sovittu tärskyt asiantuntijan luokse. Kiikareissa ei ole vikaa, eikä piipuissa. Etsitään vikaa kiinnityksistä ja toivotaan että se löytyy. Vuodenvaihteessa pitäisi paketti ottaa mukaan Unkariin jahtiin ja tässä vielä räpiköidään. No tulihan tuota asiaa.

Pikkuherra on kasvanut kahden viikon aikana meillä yli 4 kg ja korkeuttakin on tullut varsin paljon kroppaan. Se tietää sitä, että vauhti vaan kasvaa ja kun energiaa on yli äyräiden, niin saapi siinä Tikipoika olla varuillaan. Puolet poskiparroista on jo kiskottu irti ja hännästä lähtee pitkiä karvoja Rockyn hieman kurmoottaessa. Onneksi Tikillä on luonne kohdallaan ja alistuneesti kestää rämäpään riehumisen. Joskus saattaa vähän haukahtaa, enemmänkin kivusta kuin muusta. Pienet, terävät hampaat kun askartelevat herkissä korvissa, saattaa siinä koiran kirosana irrota.

Mitäs vielä. No kättä on treenattu varsin paljon ja päivä päivältä se kestää paremmin. Ranne on jonkin verran kipeä, kyynärpää varsin hyvässä kunnossa.

Perheeseen on syntynyt prinsessa, pieni ryppyinen tyttönen. Tai eihän se kuvissa näyttänyt ryppyiseltä, mutta eikös ne kaikki vastasyntyneet ole enemmän tai vähemmän rutussa. Lähiaikoina pitää käydä katsomassa uusinta tulokasta ja onnellisia vanhempia. Unto Kalevi sai pikkusiskon ja komentajan.

Sitten tulee joulu, kuten aika monena vuonna suunnilleen samoihin aikoihin. Ehkä tänä vuonna saattaa tulla siinä klo 18 maissa, tai vähän aiemminkin.

Siinä tällä hetkellä tärkeimmät. Olkaa ihmisiksi ja syökää sikaa. Lihokaa ja kasvattakaa kaksoisleuka. Onhan sitten kevääksi motiivia käydä salilla ja katua kaikenlaista bakkanaalielämää. Emme taida tänäkään vuonna alentua ostamaan sikakinkkua. Hirveä ja lohta, kenties poroa. Kalkkunaa ja muuta mahdollista herkkua. Eiköhän niillä jokailtainen nälkä saada siirtymään seuraavaan hetkeen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: