KalaHarrin Blogi

Kädet ylös!

Posted in Uncategorized by kalaharri on 11.11.2011

Jovain sitä ollaan herkkiä. Tuolla jumpassa kersantti Karoliina nostattaa käsiä, mutta toisilla se on vaikeaa, kun käsissä voi olla kahvaiset  kuulamurkulat. Silti käsien on noustava. Vähän kokeilin ja johan se tuo leikattukin, ei irtipoikki sentään, kestää vähän. Ennemmin kuitenkin viihdyn punttisalin hämärässä ja teen vahvistavia harjoitteita tuolle kädelle.

Hirviä ei näy eikä kuulu. Lumet katoavat vauhdilla tällä helteellä, joten kohta ei edes jälkiä näy, edes niitä olemattomiakaan. Ai hitto, tuli masennus kun katse osui laskupinoon. Päällimmäisenä liki neljän tonnin aselasku. Kun tuli höyrähdettyä uuteen asepakettiin. Saueria ja Zeissia, parin piipun ja lasin verran. Niillä sen paremmin kuole, mutta vaihtelu virkistää. Muuta vaihtelua ei tässä iässä taida enää ollakaan, nimittäin mahdollisuutta saadakaan.

Ei kai siinä auta, pankkitunnukset kehiin ja pankin puolelle. Saisi kyllä velalliset myös huomioida omat maksunsa minulle. Ei se vammaisen puussa kovin vehreänä raha kasva, varsinkin näin syksyllä. Muutkin lehdet alkavat varista alas, miksi ei sitten nuo satalappuset.

Katellaan onko hirviuutisia vielä kerrottavana, vai meneekö ihan sökönä tämä kierros.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: