KalaHarrin Blogi

Punikkitouhua

Posted in Uncategorized by kalaharri on 5.2.2010

Nettisivuilla ovat adminit, siis sellaiset jotka päättävät mitä ja kuka saa kirjoittaa, melkoisen suuria styrankeja. Jos et ole samaa mieltä, tai olet ihan eri mieltä, tai et liputa meidän puolesta tai liput meitä vastaan jne. niin suljetaan kirjoituksista pois. Näin kävi Erälle.net sivuilla, kun siellä yritin ”mainostaa” kotisivujani. Jutut poistettiin heti.

Erälle.net on Ase -lehden kanssa tiiviissä yhteistyössä jotenkin. En tiedä miten, eikä moiset julkaisut edes kiinnosta. Mutta siellä tiedetään, että minä olen taas tekemisissä ERÄ -lehden kanssa. Eihän silloin sovi päästää kilpailevan lehden toimittajaa ”mainostamaan” omia kotisivujaan. Tai ei ERÄ -lehti ole kilpaileva Ase-lehdelle. Ei lähelläkään.

Se on melkoista kommunismia silloin, eli viedään sananvapaus. Ymmärrän jos olisin kirjoittanut loukaten jotain. Täällä saan loukata mm. hesalaisia ja nyt ehkä Erälle.netin väkeä punikkimaisuudesta. Mutta täällä olenkin minä isäntä, joten valittakaa JSN:lle. Siellä asianne joko otetaan käsittelyyn tai sitten ei.

Ei tatitkaan paheksu, kun niitä punikeiksi haukutaan (punikkitatti). Mutta ehkä Erälle.net henkilökunta saattaa närventyä tästä ja julistaa minut kokonaan ei-toivotuksi henkilöksi. Mutta eipä haittaa, sillä käyn oma-aloitteisesti poistamassa nimimerkkini sivuilta, niin eivät pääse silläkään hehkuttamaan.

Taas muuten tulee taivaantäydeltä vetelään lunta. Mielettömän isoja, sellaisia volkkarin konepellin kokoisia lumihiutaleita tulee taajaan kohti maata. Afrikka apuun äkkiä hesalaisille. Sehän onkin sellaista vuoroauttamista. Hesalaiset, luulisin, ovat pistäneet jonkun roposen ulkomaan apuun kameleiden ja kaivojen hankkimiseksi Afrikkaan. Nyt sieltä on saatu lapiopartio vetelän autoilijoille avuksi. Ja kotirouville joku muu partio.

Joku oli diagnisoinut minulle tuolla vieraskirjassa adhd taudin. Oikeassa oli, joten taas mennään.

jk. joo sain viestin Erälle.net adminilta ja punikkitautia se on. Heidän velvollisuus ei ole toimia minun mainoskanavana, joten pyysin poistamaan nimimerkkini pysyvästi. Jos ei ymmärretä, niin ei ymmärretä. Pienillä on pelko jäädä jalkoihin, mutta emme me isot kaikkia tahdo jyrätä. Ja pienen pitää väistellä, olla vikkelä ja tehokas. Sillä saattaa tehdä tulosta, kuten David aikoinaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: